Hoe werkt het?

Waarom altijdgym.nl?

In onze maatschappij vinden we sportbeoefening belangrijk. Het is goed voor onze gezondheid en leuk om te doen. Op school geven we kinderen gymlessen om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om te bewegen en leren we ze de basisbeginselen van veel activiteiten. Vaak hoor je dat er meer gymles moet worden gegeven op school. Wij willen dat ook, maar via altijdgym.nl willen we beginnen met het voorkomen van uitval van gymles op school: alle gymlessen gaan door, dat is ons doel. Daarna gaan we praten over meer gymlessen!


Wat houdt deze dienst in?

Altijdgym.nl zendt gymleerkrachten tijdelijk uit naar scholen waar als gevolg van blessure, zwangerschap, tijdelijk of onbetaald verlof of BAPO-dagen even geen gymles kan worden gegeven. Van een dag tot pakweg een half jaar: leg contact met altijdgym.nl om de gymles door te laten gaan. Altijdgym.nl is gecertificeerd en geregistreerd en daarom kunt u uw facturen (deels) declareren bij het vervangingsfonds!


Voor wie is deze site bedoeld?

Altijdgym.nl is een website voor schooldirecteuren of teammanagers die uitval van gymlessen willen opvangen. Een zieke, geblesseerde of zwangere collega morgen vervangen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!
Altijdgym.nl is ook een site voor gymleraren. En wel gymleraren die het leuk vinden om op verschillende scholen les te geven en/of die tijdelijk meer uren gymles willen geven.


Wat is ons werkgebied? En welk schooltype?

Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland. Scholen uit het hele land kunnen gebruik maken van onze dienst.
Altijdgym.nl is actief voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs, zowel speciaal als regulier.

Hoe werkt het?

Een school meldt een tijdelijke vacature via altijdgym.nl. Wij nemen dan onmiddellijk contact op, zodat de uitval zoveel mogelijk beperkt wordt. Zo snel mogelijk gaat de vervangende leerkracht aan de slag. De kosten die u in rekening worden gebracht, kunnen (deels) worden gedeclareerd bij het vervangingsfonds. Natuurlijk kunnen wij u informeren over de mogelijkheden.

Ik zoek een gymdocent

Vacature melden

Ik ben een gymdocent

CV uploaden